ΑΕΚ: Παρουσιάστηκαν επίσημα οι Κατίδης, Κατσικοκέρης

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012 19:33
UPD:19:44

Νίκος Κατσικοκέρης, παίχτης ΑΕΚ: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, για να δείξω τι μπορώ να κάνω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των ανθρώπων που με προτίμησαν».

A- A A+

«Του είπα ξεκάθαρα τι είδα και πως έχουν τα πράγματα εδώ από την πρώτη μέρα που ήρθα. Του μίλησα για τις άψογες εγκαταστάσεις, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Του είπα πως θα περάσει πολύ καλά αν υπογράψει στην ΑΕΚ, αλλά είναι δικό του θέμα τι θα κάνει», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής με την εθνική Νέων μέσος.

Για τη δική του επιλογή, πάντως, δεν είχε κανένα ενδοιασμό: «Ήταν ένα βήμα που περίμενα να κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά. Είμαι λίγες ημέρες εδώ και θέλω να δεθώ και με τους άλλους παίκτες γρήγορα. Για όλες τις ομάδες θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, εμείς όμως είμαστε νεαροί ποδοσφαιριστές και θέλουμε να καθιερωθούμε. Εδώ δείχνουν πιο οργανωμένα τα πράγματα, απ' ότι στην προηγούμενη ομάδα μου (σ.σ. Άρης). Είμαστε νεαρά παιδιά και έχουμε την ψυχολογία να βοηθήσουμε. Είμαστε όλοι για τα δύσκολα. Τις απαντήσεις θα τις πάρετε στο γήπεδο».

Σε ανάλογο ύφος ήταν και οι δηλώσεις του Νίκου Κατσικοκέρη: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, για να δείξω τι μπορώ να κάνω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των ανθρώπων που με προτίμησαν. Έχω επίγνωση που είμαι. Στις μεγάλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ, πρέπει να δίνω το 100% και να είμαι αυτός που πρέπει και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου. Οι στόχοι είναι μεγαλύτεροι φέτος, προφανώς και θα ήθελα συνέχεια να σκοράρω. Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά του επιθετικού. Στόχος μου είναι να ξεπεράσω τα επτά γκολ που πέτυχα πέρσι». Για το μίνι-σίριαλ που εξελίχθηκε η μεταγραφή του ανέφερε: «Πέρασε από διάφορα κύματα. Υπήρξαν δυσκολίες και ευτυχώς ξεπεράστηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ και τον Εργοτέλη που τα βρήκαν. Πήρε και ο Εργοτέλης τα χρήματα που χρειάστηκε και έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα. Όπως κάθε παίκτης έτσι κι εγώ ήθελα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις