Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε Ενζοζί

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012 21:10
UPD:21:22

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά την απόκτηση του Στίβεν Ενζοζί (δεξιά) από τη Μπλάκμπερν.

A- A A+

Κι ενώ το όνομα του Κουαρέσμα ήταν αυτό που κοιτούσαν περισσότερο οι «ερυθρόλευκοι», φαίνεται πως ο παίκτης που θα υπογράψει στην πειραϊκή ομάδα είναι ο Στίβεν Ενζοζί. Για τον αμυντικό χαφ της Μπλάκμπερν υπάρχει η σχετική επιβεβαίωση από την ΠΑΕ, ωστόσο, κανείς δεν μιλάει για δεδομένη συμφωνία με τους Ρόβερς.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι επαφές με την αγγλική ομάδα έχουν προχωρήσει αρκετά και ο υψηλόσωμος ανασταλτικός μέσος βρίσκεται πολύ κοντά στο να ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. Τα βρετανικά ΜΜΕ μιλούν για «βέβαιη μεταγραφή» κι ότι ο παίκτης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει το μονοετή δανεισμό του. Η Στόουκ Σίτι είναι μία από τις ομάδες του Νησιού που διεκδικούν την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, αλλά στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν ιδιαίτερα...

Πρόβλημα με τον Πάμπλο Κοντρέρας προέκυψε στη σημερινή απογευματινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων». Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού κι αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ως εκ τούτου η συμμετοχή του στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό τίθεται εν αμφιβόλω.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις