Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δρομολογούν το ξεπούλημα του Τ.Τ.

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 15:04
UPD:15:04
A- A A+

Για απαξίωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με στόχο το «ξεπούλημά» του έκανε λόγο ο υπεύθυνος του Τομέα Οικονομικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, με αφορμή την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της τράπεζας.

Ο κ. Μαριάς κατηγόρησε μάλιστα τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ότι «ζήλεψε τη δόξα του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου» και άρχισε «να τον συναγωνίζεται με δηλώσεις τύπου Τιτανικού». «Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.) δεν είναι βιώσιμο, κατέρρευσε σήμερα η μετοχή του Τ.Τ. καταγράφοντας πτώση 30% και ως εκ τούτου τέθηκε εκτός διαπραγμάτευσης. Ο κ. Στουρνάρας, με τις δηλώσεις του, κατέστρεψε τους μικρομετόχους του Τ.Τ., απαξίωσε εντελώς το Τ.Τ και πολύ περισσότερο δυσφήμισε την χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Kατηγόρησε τέλος την κυβέρνηση ότι «μετά το ξεπούλημα της ΑΤΕ δρομολογεί και το ξεπούλημα του Τ.Τ. με αυθαίρετες, παράνομες και προκλητικές μεθόδους, που απομειώνουν δραματικά την αξία του και στέλνουν στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους του Τ.Τ.».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή