MotoGP: Χειρουργήθηκε ο Στόνερ

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 13:09
UPD:13:09

A- A A+

Οι γιατροί μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένοι και αναμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί ο τραυματισμός του Αυστραλού αναβάτη κατά την ανάρρωση.

Μετά την εγχείριση ο Στόνερ δεν χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο και έτσι έφυγε για το σπίτι του. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πότε ο αναβάτης της Repsol Honda θα επιστρέψει στις πίστες αλλά ως καταληκτική ημερομηνία από τον ίδιο φαίνεται πως είναι τα τέλη Οκτωβρίου και το GP στην πίστα του Φίλιπ Αιλαντ.

Ετσι κι αλλιώς όπως είχε ανακοινώσει και ίδιος, το φετινό πρωτάθλημα που είναι μάλιστα και το τελευταίο του καθώς θα αποσυρθεί, έληξε άδοξα με τον τραυματισμό του στην πίστα της Ιντιανάπολης. Εκεί, ο περυσινός παγκόσμιος πρωταθλητής είχε μία άσχημη πτώση στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη συνδέσμων στον δεξί του αστράγαλο. Παρά τους πόνους και το πρήξιμο, την επομένη ημέρα εμφανίστηκε στην πίστα με πατερίτσες και ειδική μπότα, συμμετέχοντας (με τη βοήθεια παυσίπονων) κανονικά στον αγώνα όπου τερμάτισε τέταρτος και λίγο έλειψε να ανέβει στο βάθρο.

Στη συνέχεια όμως και ύστερα από παραίνεση των γιατρών αποφάσισε να μεταβεί στην Αυστραλία και να μπει στο χειρουργείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα το τραυματισμένο του πόδι. Για όσους αγώνες θα χρειαστεί να απουσιάσει, η Repsol Honda ανακοίνωσε ότι θα τον αντικαταστήσει ο Τζόναθαν Ρέι που τρέχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes και θα κάνει στις 16 Σεπτεμβρίου στο Μιζάνο ντεμπούτο στα MotoGP.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις