Νιου Τζέρσεϊ: Υπάλληλος εκτελεί δύο συναδέλφους του και αυτοκτονεί

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 17:39
UPD:17:59

Ένας 23χρονος υπάλληλος σούπερ μάρκετ και πρώην πεζοναύτης πυροβόλησε και σκότωσε δύο συναδέλφους του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στο Ολντ Μπριτζ του Νιου Τζέρσεϊ.

A- A A+

Ένας υπάλληλος εμπορικού καταστήματος και πρώην πεζοναύτης, 23 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε δύο συναδέλφους του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στο Ολντ Μπριτζ του Νιου Τζέρσεϊ, στις ΗΠΑ, νωρίτερα το πρωί. Τα θύματα είναι μια γυναίκα 18 ετών, και ένας άνδρας 24 ετών, που εργάζονταν στη νυχτερινή βάρδια μαζί με το δράστη.

Ο δήμαρχος του Ολντ Μπριτζ, Όουεν Χένρι, δήλωσε πως ο δράστης δούλευε στην υπεραγορά εδώ και δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και μετά από αψιμαχία που είχε με συναδέλφους του, ο 23χρονος κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του και σε λίγο επέστρεψε με ένα AK47 και ένα πιστόλι.

Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να προστατευτούν κλειδώνοντας την πόρτα, ωστόσο ο δράστης πυροβόλησε τα παράθυρα, εισήλθε στο κατάστημα και σκότωσε δύο απ' αυτούς. Στη συνέχεια, αυτοκτόνησε. Αλλοι εργαζόμενοι έτρεξαν και βρήκαν καταφύγιο στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Ο 23χρονος φέρεται να είχε ιστορικό κατάθλιψης ή ψυχικής πάθησης. Αρχικά, ο θάνατος του δράστη και των δύο συναδέλφων του είχε αποδοθεί σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του ίδιου και της αστυνομίας, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι, όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις, ο 23χρονος είχε ήδη προβεί στη διπλή δολοφονία και είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή