Μπουντεσλίγκα: «Πολυβόλο» η Μπάγερν «σκόρπισε» 6-1 τη Στουγκάρδη

Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2012 20:42
UPD:20:45
A- A A+

Έντεκα γκολ μπήκαν στα δύο σημερινά ματς που έκλεισαν το πρόγραμμα. Το Ανόβερο, στο πρώτο από αυτά, έκανε επίδειξη ισχύος στην «Φολκσβλάγκεν Αρίνα», όπου συνέτριψε 4-0 τη γηπεδούχο Βόλφσμπουργκ, η οποία προερχόταν από το «διπλό» στην πρεμιέρα επί της Στουτγκάρδης.

Δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Σόμπιεχ (26, 56΄), ενώ σκόραραν και οι Χαγκουϊ (10΄), Αντρέασεν (52΄).

Η Στουτγκάρδη έκανε το λάθος να προηγηθεί στο Μόναχο με τον Χάρνικ στο 25ό λεπτό. Σε διάστημα 13 λεπτών μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (32΄-44΄) η Μπάγερν πέτυχε τρία γκολ με τους Μίλερ, Κρόος και Γκουστάβο κι ανέτρεψε εντελώς το σκηνικό. Το... πάρτι των Βαυαρών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Μάντζουκιτς έκανε το 4-1 στο 47΄, και πάλι ο Μίλερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 49΄ (5-1) για να έρθει στο 51΄ ο Σβαϊνστάιγκερ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Περίπατο» έκανε η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, Σάλκε, η οποία με σκόρερ των Κυριάκο Παπαδόπουλο, επικράτησε 3-1 της Άουγκσμπουργκ.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, Σάλκε. Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο βασικό και να ανοίγει το σκορ στο 33΄ η ομάδα του Γκελζενκίρχεν επικράτησε 3-1 της Αουγκσπουργκ, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (στην πρεμιέρα είχε αναδεχθεί ισόπαλη εκτός έδρας με το Ανόβερο (2-2). Για τους φιλοξενούμενους ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά την εντός έδρας από την Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-0). Τα άλλα δύο τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Ζερμέν Τζόουνς (46΄) και Γιαν Κλάας Χούντελααρ, ενώ για τους φιλοξενούμενους το «γκολ της τιμής» σημείωσε ο Ερλ.

«Γκέλα» για την πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ στη 2η αγωνιστική. Η Μπορούσια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός με τη Νυρεμβέργη, αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε στα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πέκχαρτ στο 31΄ και στο 40΄ ο Κούμπα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην αρχική ενδεκάδα (έπαιξε σε όλο το ματς) η Βέρντερ Βρέμης πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (στην πρεμιέρα έχασε 2-1 από τη Ντόρτμουντ). Με γκολ των Χαντ (πέν.) και Πίτερσεν στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τόμας Σάαφ επικράτησε 2-0 του Αμβούργου, που γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Πρώτη νίκη και για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Μπουντεσλίγκα. Μετά το 2-1 από την Αιντραχτ, οι «ασπιρίνες» επιβλήθηκαν 2-0 της Φράιμπουργκ με τέρματα των Κάστρο και Βολφσχάιντ.

Το 2Χ2 έκανε η Αιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία διέλυσε εκτός έδρας την Χοφενχάιμ με 4-0, χάρη σε δύο γκολ του Μέιερ, ενώ σκόραραν και οι Σβέγκλερ, Λάνινγκ.

Στο 0-0 έμειναν Φορτούνα Ντίσελντορφ και Γκλάντμπαχ, με τον Στέλιο Μαλεζά να παίζει σε όλο το ματς για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Στην πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής, την περασμένη Παρασκευή, η Γκρότερ Φιρτ πανηγύρισε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μάιντς με 1-0, χάρη στο γκολ του Κλάους στο 67΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις