Ενταση στη συγκέντρωση συνταξιούχων στο υπ. Υγείας

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 11:07
UPD:12:30

A- A A+

Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν συνταξιούχοι διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα φάρμακα. Η συγκέντρωση οργανώθηκε από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ και ΕΤΜ, με αίτημα να δοθούν φάρμακα σε όλους τους δικαιούχους και να μην γίνονται οι συνταξιούχοι θύματα της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΕΟΠΥΥ και στους φαρμακοποιούς.

Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση, με τους συγκεντρωθέντες να εισβάλουν στο κτήριο του υπουργείου, απαιτώντας να συναντηθούν με τον υπουργό, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Τελικά εκπρόσωποι των συνταξιούχων συναντήθηκαν με τον υπουργό, χωρίς πάντως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Εξερχόμενος του γραφείου του υπουργού, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης, κατήγγειλε την κυβερνητική πολιτική και τη στάση του υπουργού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι συνταξιούχοι έδωσαν νέο ραντεβού στην πλατεία Κοτζιά, όπου το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιοδοτικών ομοσπονδιών ΙΚΑ- ΕΛΤΑ- ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΟΣΕ- ΟΑΕΕ- ΝΑΤ- ΟΤΑ- ΤΑΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή