Δ. Παπαδημούλης: Απαίτηση της κοινωνίας η εξεταστική για το μνημόνιο

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 15:13
UPD:16:00

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρης Παπαδημούλης. - (Φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Για απαίτηση του ελληνικού λαού να μαθευτεί η αλήθεια και να καταλογιστούν ευθύνες για τους χειρισμούς που οδήγησαν τη χώρα στη σύναψη των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι, πέραν των πολιτικών ευθυνών, πρέπει να ερευνηθούν και ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες, εφ' όσον προκύψουν αποχρώσες ενδείξεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «θέτει τους πάντες προ των ευθυνών αυτής της κοινωνικής απαίτησης και ανάγκης», δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης, αναφερόμενος στην πρόταση του κόμματος στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.

Παράλληλα, ο βουλευτής απάντησε σε ερώτηση που αφορούσε την παρουσία της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Σοφίας Γιαννακά στην χθεσινή εκδήλωση της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «Νέος Αγωνιστής», με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι η κυρία Γιαννακά δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του ασκούσε έντονη πολεμική.

«Για τους λόγους που οδήγησαν την κ. Γιαννακά να είναι, χθες, παρούσα στην εκδήλωση της Νίκαιας και όχι στην εκδήλωση που οργάνωσε ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ, νομίζω ότι αρμοδιότερη να απαντήσει είναι η ίδια», υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή