Από Νοέμβριο θα παίξει στη Μαρσέιγ ο Μπάρτον

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012 00:10

Ο Μπάρτον αποκτήθηκε από τη Μαρσέιγ ως δανεικός από την ΚΠΡ αφού είχαν διεξαχθεί οι πρώτες τρεις αγωνιστικές στη φετινή Πρέμιερσιπ.

A- A A+

Η γαλλική λίγκα ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Αγγλός "χρωστάει" ακόμα εννέα αγωνιστικές, από την ποινή των δώδεκα που τού είχε επιβληθεί για την... τριπλή επίθεσή του σε παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος Αγγλίας. Τότε, το "κακό παιδί" της ΚΠΡ είχε χτυπήσει διαδοχικά τους Τέβες, Αγουέρο, Κομπανί.

Ο Μπάρτον αποκτήθηκε από τη Μαρσέιγ ως δανεικός από την ΚΠΡ αφού είχαν διεξαχθεί οι πρώτες τρεις αγωνιστικές στη φετινή Πρέμιερσιπ. Ετσι, θεωρήθηκε ότι έχει εκτίσει ήδη ένα μέρος της ποινής του, ενώ οι εννέα που απομένουν αφούν διοργανώσεις εθνικού πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει οκτώ ματς του "Σαμπιονά" και ένα του Λιγκ Καπ, ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Μπορντό στις 18 Νοεμβρίου. Ωστόσο, μπορεί να αγωνιστεί νωρίτερα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Μαρσέιγ μετέχει στον Γ΄ όμιλο μαζί με τη Φενέρμπαχτσε, τη Γκλάντμπαχ και την ΑΕ Λεμεσού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις