Μπάσκετ: Ανετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πατρών

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012 00:15
UPD:00:29

Γ. Μπαρτζώκας, τεχνικός του Ολυμπιακού: «Για μας ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όπως και για τον Απόλλωνα. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής σε ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο του ξενοδοχείου στο Καρπενήσι έδωσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ στο αυριανό δεύτερο φιλικό (11:00) με την ίδια ομάδα δεν θα παίξει ο Βασίλης Σπανούλης, αφού έχει προγραμματιστεί ένα ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετέχει σε διαφημιστικό της Ευρωλίγκας.

«Για μας ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όπως και για τον Απόλλωνα. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής σε ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα αφού αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας στο βουνό κι έτσι το είδαμε», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το φιλικό.

Για τους πρωταθλητές σκόραραν οι: Χάινς 11, Λο 3, Άντιτς 13 (2 τρίποντα), Σπανούλης 6 (1), Περπέρογλου 5 (1), Ντόρσεϊ 11, Σλούκας 6, Μαυροειδής 4, Γκετσεβίτσιους 7 (1), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 9.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις