Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2002 07:01
A- A A+

Αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα ανατολικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς έως μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο από 19 έως 32 βαθμούς και στο Αιγαίο από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται αιθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι ανεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο πολύ ισχυροί και πιθανόν την ημέρα στο Νότιο Αιγαίο θυελλώδεις με γρήγορη εξασθένηση απο το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή ανοδο στη Δυτική Ελλάδα.

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική και μόνο στα βόρεια του νομού θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή