Ολυμπιακός: Ευτυχής στους «ερυθρόλευκους» δηλώνει ο Κάρολ

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 12:34
UPD:12:34

A- A A+

Ο Βορειοϊρλανδός διεθνής γκολκίπερ, η μεταγραφή του οποίου στον Ολυμπιακό τον βοήθησε να ξανακερδίσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, επισήμανε ότι η έλευσή του στην Ελλάδα έδωσε το κίνητρο που έως τότε έλειπε στην καριέρα του.

«Πήγα στην Ελλάδα, δούλεψα σκληρά και το απολαμβάνω. Διασκεδάζω και πάλι να παίζω ποδόσφαιρο. Είχα χάσει την αγάπη μου γι΄ αυτό, αλλά τώρα ξαναπαίζω και μου αρέσει πολύ. Όταν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις, όλα τα άλλα έρχονται», είπε χαρακτηριστικά ο Κάρολ και συνέχισε: «Αφότου έφυγα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλαξα έξι-επτά ομάδες, αλλά τώρα βρήκα το "λιμάνι" μου. Η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προπονούμαι σκληρά και να δείχνω στον προπονητή μου ότι είμαι αρκετά καλός για να αγωνίζομαι».

Όσο για το μέλλον του, πρωτίστως ευελπιστεί σε μια καλή αγωνιστική περίοδο τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την πειραϊκή ομάδα: «Ελπίζω να κάνω μια καλή χρονιά, γιατί είναι η τελευταία μου στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά και να το απολαμβάνω».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις