Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τον Λ. Παπαδόπουλο

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 17:13

Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο διεθνής σέντερ, Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε «πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί και πάλι στο 'Παλατάκι'» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Η προηγούμενη παρουσία του στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ επιτυχημένη. Κάποια στγμή δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα, αλλά ήταν προβλήματα συνθηκών και όχι προθέσεων γι΄ αυτό και το καλοκαίρι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ξανασμίξουμε. Ο Λάζαρος μας βοηθάει πολύ και σε άλλα πράγματα εκτός από τα αγωνιστικά», είπε ο τιμ μάνατζερ του «Δικέφαλου», Τέλης Ζουρνατσίδης.

Από την πλευρά του, ο Παπαδόπουλος δήλωσε «πολύ χαρούμενος που επιστρέφω εδώ, είναι σα να έρχομαι σπίτι μου, είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι στο "Παλατάκι", που θα συνεργαστώ με τον Μαρκόπουλο και με παλιούς και καλούς συμπαίκτες. Θα πάμε καλά πολύ καλά, έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο».

Για τους στόχους της νέας ομάδας του επισήμανε ότι «θα είμαι ευχαριστημένος αν δίνουμε όλο τον εαυτό μας μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα κάποια θέση θα έρθει από μόνη της, δεν βάζουμε στόχο κάποια θέση, αλλά να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Οσον αφορά τον κόσμο και την συμπεριφορά του, τόνισε: «Θέλω να έρθει ένας διαφορετικός κόσμος, που αγαπάει τον αθλητισμό, με οικογένειες και δεν θα τον ενδιαφέρουν ούτε χρώματα, μόνο ο αθλητισμός και η παιδεία. Θα ήθελα να περάσω ένα τέτοιο μήνυμα στον κόσμο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις