Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Σάσαρι και ο Ντόρσεϊ το... ταμπλό

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 23:57

H αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο λεπτά πριν τη λήξη της, όταν ράγισε το ταμπλό από κάρφωμα του Ντόρσεϊ (εδώ σε παλαιότερη φωτογραφία) και αφού οι δύο προπονητές έκριναν ότι ο υπολειπόμενος χρόνος δεν άξιζε την αναμονή της αλλαγής του.

A- A A+

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο λεπτά πριν τη λήξη της, όταν ράγισε το ταμπλό από κάρφωμα του Ντόρσεϊ και αφού οι δύο προπονητές έκριναν ότι ο υπολειπόμενος χρόνος δεν άξιζε την αναμονή της αλλαγής του. Παρά την τελική διαφορά, στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ για μεγάλο διάστημα. Στην επίθεση οι παίκτες του Μπαρτζώκα ήταν πολύ καλοί αλλά στην άμυνα... "έμπαζαν", με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια υπολειπόμενοι ενός καλαθιού (48-50).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωταθλητές φρόντισαν περισσότερο την αμυντική λειτουργία τους, βρήκαν λύσεις με τους Πρίντεζη, Γκετσεβίτσιους στην επίθεση και έφτασαν για πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά (80-69) με τρίποντο του Περπέρογλου στη λήξη του τρίτου δεκάλεπτου, για να πάρουν στη μέγιστη διαφορά με το κάρφωμα του Ντόρσεϊ. Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:00) στο τουρνουά του Κάλιαρι και το Σάββατο με τη Σιένα (21:45). Τους πόντους της πειραϊκής ομάδας σημείωσαν οι Χάινς 9, Άντιτς 7 (1 τρίποντο), Σπανούλης 17 (1), Περπέρογλου 12 (2), Ντόρσεϊ 8, Μαυροειδής 5, Γκετσεβίτσιους 18 (4), Πρίντεζης 19 (2), Παπανικολάου 5 (1) και Κατσίβελης 6 (1).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις