Ντάστιν Χόφμαν και Led Zeppelin τιμούνται για την προσφορά τους

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012 23:00

Στο διάσημο πολιτιστικό κέντρο «Kennedy Center» της Ουάσινγκτον θα τιμηθεί για την προσφορά του στο χώρο του θεάματος, ο -δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ- Αμερικάνος ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν.

A- A A+

Στο διάσημο πολιτιστικό κέντρο «Kennedy Center» της Ουάσινγκτον θα τιμηθούν, για την προσφορά τους στο χώρο του θεάματος, ο -δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ- Αμερικανός ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν, το βρετανικό συγκρότημα των Led Zeppelin και ο Αμερικάνος τηλεπαρουσιαστής Ντέιβιντ Λέτερμαν.

Οι τρεις εναπομείναντες «Zeppelin», Τζον Πολ Τζόουνς, Τζίμι Πέιτζ και Ρόμπερτ Πλαν, θα λάβουν ο καθένας το βραβείο του ξεχωριστά, ενώ μεταξύ των τιμώμενων προσώπων είναι και ο «θρυλικός» μουσικός των μπλουζ, Μπάντι Γκάι, καθώς και η Ρωσίδα χορεύτρια Νατάλια Μακάροβα.

Η εκδήλωση προς τιμή των διάσημων, για το έργο τους, προσώπων θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο ενώ ο Αμερικάνος πρόεδρος θα υποδεχθεί τους βραβευμένους στο Λευκό Οίκο με μια ειδική δεξίωση.

Το βραβείο αποτελεί ύψιστη τιμή σε όσους επηρέασαν, μέσα από τη δουλειά τους στις τέχνες, τον αμερικανικό πολιτισμό. Στη «λίστα» με τα τιμώμενα πρόσωπα των περασμένων ετών συμπεριλαμβάνεται η ηθοποιός Μέριλ Στριπ, η τραγουδίστρια Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και η παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρεϊ.

Προτεινόμενα για εσάς