Σούπερ Λίγκα: Διατήρησαν το αήττητο Πλατανιάς και Ατρόμητος

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012 20:12
UPD:20:22
A- A A+

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, διατηρώντας πάντως το αήττητο στη διοργάνωση. Η ισοπαλία στην Κρήτη και η ήττα του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να «φιγουράρει» μόνος στην πρώτη θέση της κατάταξης από σήμερα.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο επιθετικά και προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 8ο λεπτό: αρχικά ο Κηπουρός «νίκησε» τον Επστάιν στο τετ-α-τετ με τον Γερμανό επιθετικό, ενώ στη συνέχεια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε και το σουτ του Καραμάνου. Ο Πλατανιάς απείλησε τρία λεπτά αργότερα, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Τζανής έπιασε άστοχη κεφαλιά, ενώ ως τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε άλλες δύο καλές στιγμές, με σουτ του Δημούτσου (ελάχιστα άουτ) στο 34΄ και μια κεφαλιά του Σουμπίνιο (38΄), που είχε την ίδια κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήταν ο Πλατανιάς που δημιούργησε τις ευκαιρίες. Ο Μαραγκουδάκης στο 54΄ και ο Κάλαϊτζιτς στο 55΄ σούταραν από καλή θέση αλλά ο Ιτάνζ απέκρουσε. Στο 68΄ άλλο ένα σουτ του Κάλαϊτζιτς βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, ενώ στο 78΄ ο Αναστασάκος κοντρόλαρε ωραία αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις