Ολυμπιακός: Στην έδρα ποντάρει ο Ζαρντίμ εν όψει Σάλκε

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 17:50
UPD:18/09/2012 11:47

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε στο γήπεδό μας και να πάρουμε καλά αποτελέσματα εδώ. Έχουμε να παίξουμε με δυνατές ομάδες και θέλουμε να είμαστε ισορροπημένοι για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα», επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός.

A- A A+

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι πρωτίστως θα πρέπει να αξιοποιηθεί το πλεονέκτημα που δίνει η έδρα σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε στο γήπεδό μας και να πάρουμε καλά αποτελέσματα εδώ. Έχουμε να παίξουμε με δυνατές ομάδες και θέλουμε να είμαστε ισορροπημένοι για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα», επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός. Αναφερόμενος στο «γερμανικό εμπόδιο» που καλείται να υπερκεράσει ο Ολυμπιακός, υπογράμμισε ότι «η Σάλκε είναι δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά κι εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Η Σάλκε είναι καλή στις στημένες φάσεις, αλλά εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Δηλώσεις Λ. Ζαρντίμ για τον αγώνα με τη Σάλκε

Δηλώσεις Λ. Ζαρντίμ για τον αγώνα με τη Σάλκε

Για την αγωνιστική ετοιμότητα των Μανιάτη και Κοντρέρας, αφού αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμούς, απάντησε πως «όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι πιθανό να ξεκινήσουν. Θα αρχίσουν εκείνοι που είναι καλύτεροι αυτή τη στιγμή και θα περάσουν στον αγώνα αυτοί που θα μπορούν να προσφέρουν στο παιχνίδι». Για την αμυντική γραμμή της ομάδας του και τα προβλήματα συνοχής και συνεννόησης που εμφανίζει σε σημεία του αγώνα, παραδέχθηκε πως «έχει αλλάξει η αμυντική γραμμή, έχουν έρθει νέοι παίκτες, που με τον καιρό θα παρουσιάζουν βελτίωση. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες που μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς και θα βελτιωθούν. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να στηριχθούμε σε 11 παίκτες, αλλά σε όλους».

Τους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας εκπροσώπησε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος θεωρεί πως «έχουμε πιθανότητες, αν δεν αφήσουμε τη Σάλκε να κάνει το παιχνίδι της». Σε σύγκριση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, την οποία η ομάδα του είχε βρει πέρυσι στο δρόμο της, ο Χολέμπας δήλωσε ότι «η διαφορά έχει να κάνει με την εμπειρία. Η Ντόρτμουντ ήταν μια νεανική ομάδα, ενώ η Σάλκε έχει παίκτες έμπειρους και βασίζεται σε αυτούς». Παρά τις αλλαγές στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων», ο διεθνής αμυντικός εκτιμά ότι «η ομάδα είναι καλή και καλά προετοιμασμένη για τον αγώνα. Πέρυσι σαφώς και ήταν πιο έμπειρη η άμυνα. Έχουν έρθει νέοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Περιμένω να τους βοηθήσει ο Τοροσίδης».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις