Στέφενς: «Σε καλό επίπεδο ο Ολυμπιακός»

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 20:13
UPD:23:22

A- A A+

Ο Ολλανδός τεχνικός εκτιμά ότι ο αυριανός αντίπαλος της ομάδας του είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά όπως είπε κοιτάζει μόνο τους δικούς του ποδοσφαιριστές. Πριν την έναρξη της συνέντευξης καταγράφηκε ένα απρόοπτο, όταν ένας αστυνομικός με ειδικά εκπαδευμενο σκύλο μπήκε στην αίθουσα και ζήτησε την εκκένωσή της, προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος.

«Έχουμε παίξει τρεις αγώνες και έχουμε συγκεντρώσει 7 βαθμούς (σ.σ στην μπουντεσλίγκα). Είναι καλή συγκομιδή και τα πράγματα έχουν πάει γενικά καλά. Δεν μπορώ να πω ποιες είναι οι προσδοκίες μας. Και οι δυο ομάδες έχουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά το ματς θα πούμε περισσότερα», είπε ο Στέφενς απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση της Σάλκε, ενώ για τον Ολυμπιακό επισήμανε: «Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με την περυσινή χρονιά. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, αλλά με ενδιαφέρει τι κάνει η δική μου και όχι ο Ολυμπιακός. Βρίσκεται, πάντως, σε καλό επίπεδο». Ο Ολλανδός προπονητής έχει πάντως καταστρώσει το πλάνο του για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του: «Για την ενδεκάδα δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά έχω αποφασίσει. Είναι ένα καινούργιο παιχνίδι και δεν μετράει τίποτα. Δεν είναι σημαντικό τι συνέβη νωρίτερα, το ματς αρχίζει από το 0-0 και θα ξέρουμε μετά πως θα εξελιχθεί».

Τους ποδοσφαιριστές της Σάλκε εκπροσώπησε ο -ποιος άλλος;- Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε από τον όμιλο να προκριθούν η ομάδα του και ο Ολυμπιακός. «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω εδώ και παίζω με την ομάδα που με ανέδειξε. Τα συναισθήματά μου είναι θετικά. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια» δήλωσε ο νεαρός άσος και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να πω ποιες ομάδες έχουν το προβάδισμα. Ο όμιλος έχει ισορροπία. Όλες οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για πρόκριση. Γιατί να μην περάσουν ο Ολυμπιακός και η Σάλκε; Μακάρι να γίνει αυτό». Ερωτηθείς σχετικά, παραδέχθηκε ότι δεν θα ήθελε να παίξει εναντίον του πειραϊκού συλλόγου: «Αν γινόταν, δεν θα ήθελα να τεθούμε αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως». Όσο για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης»; «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους πιο δυνατούς στην Ευρώπη. Υποστηρίζουν την ομάδα τους, είναι συνεχώς δίπλα της».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις