Τεχνικός διευθυντής στη Χοφενχάιμ ο Αντρέας Μέλερ

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 20:33
UPD:20:33

Ανακουφισμένος αισθάνεται από σήμερα ο Μάρκους Μπάμπελ (φωτογραφία), καθώς η διοίκηση της Χοφενχάιμ τον απάλλαξε από τα καθήκοντα του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα οποία εφεξής αναλαμβάνει ο Αντρέας Μέλερ.

A- A A+

Όχι, ο Μπάμπελ δεν απολύθηκε. Απλώς, μέχρι σήμερα ήταν επιφορτισμένος με διπλό ρόλο, αφού εκτός από διευθυντής ήταν ταυτόχρονα και προπονητής της γερμανικής ομάδας!

«Ο Αντρέας Μέλερ είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Χοφενχάιμ. Παίρνει την θέση του Μάρκους Μπάμπελ, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε να ασχοληθεί μόνο ως προπονητής», αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, που έχει πραγματοποιήσει πολύ κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα καθώς μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο 49χρονος Μέλερ υπήρξε από τα «μεγάλα ονόματα» του γερμανικού ποδοσφαίρου ως ποδοσφαιριστής, φορώντας τη φανέλα των Στουτγκάρδης, Ανόβερου και Σάλκε. Την άφιξή του υποδέχθηκε με χαρά ο Μπάμπελ, που δήλωσε «ενθουσιασμένος με την πρόσληψη του Μέλερ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις