Παπαδόπουλος: «Ημασταν καλύτερη ομάδα»

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 00:36
UPD:00:54

Ο νεαρός Έλληνας διεθνής αμυντικός τόνισε ότι περίμενε καλύτερο τον Ολυμπιακό και διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε φάουλ στη φάση του γκολ που του ακυρώθηκε.

A- A A+

Ο νεαρός Έλληνας διεθνής αμυντικός τόνισε ότι περίμενε καλύτερο τον Ολυμπιακό και διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε φάουλ στη φάση του γκολ που του ακυρώθηκε. «Ήταν σημαντική νίκη και την αξίζαμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Κοιτάμε μπροστά, στα δύσκολα που έρχονται. Στη φάση του γκολ δεν τον ακουμπάω καν, αλλά από την στιγμή που έδωσε φάουλ... Ευτυχώς κερδίσαμε. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, ήρθα με μια άλλη ομάδα, έδωσα τα πάντα και ο στόχος επιτεύχθηκε. Περίμενα καλύτερο τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ πάντως να πω αν είμαστε φαβορί, δεν θα είναι εύκολο να περάσουν από αυτό το γήπεδο άλλες ομάδες».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Μπένεντικτ Χέβεντες, δήλωσε «χαρούμενος κι ευτυχισμένος με το γκολ και τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του, που δημιούργησαν μια "έντονη" ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Περίμενα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και κάνουμε το 3-1 αλλά, σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος».

Ο Κλάας-Γιαν Χούντελαρ είπε: «Ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ από τις ευκαιρίες που είχαμε, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις πόντοι. Μετά το χαμένο πέναλτι δεν φοβήθηκα. Θα ήθελα να μπει βέβαια, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε. Έκανε κάποιες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια. Μου αρέσει που ήταν τόσο φανατικοί οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά είμαι χαρούμενος που ήρθαν και οι δικοί μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις