Τζιμπούρ: «Πιστεύω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου»

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 00:43
UPD:01:01

Το ατυχές αποτέλεσμα απέναντι στη Σάλκε δεν πτοεί τον Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια.

A- A A+

«Προσπαθήσαμε από την αρχή να πιέσουμε ψηλά. Κυνηγήσαμε το γκολ για να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν το πετύχαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ, ισοφαρίσαμε αλλά βρεθήκαμε πάλι πίσω πολύ γρήγορα. Συνεχίσαμε την πίεση, όμως δεν ήταν αρκετό και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός και συνέχισε: «Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, αρκεί να σταματήσουμε τα λόγια και να δείχνουμε τις ικανότητές μας στον αγωνιστικό χώρο. Και πέρσι έτσι είχαμε ξεκινήσει άσχημα, αλλά στη συνέχεια το ανατρέψαμε. Έχω πίστη στην ομάδα και στα υπόλοιπα παιδιά».

Από την πλευρά του ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντούν, σχολίασε: «Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα και είχαμε ευκαιρίες, που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσαμε. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε, γιατί ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό έτσι πρέπει να κάνει. Απογοητεύσαμε τον πρόεδρό μας και τους φιλάθλους μας. Δεν ήταν η γιορτή που θέλαμε αλλά θα επανέλθουμε για το επερχόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Στην έλλειψη αντίδρασης από την ομάδα του μετά το δεύτερο γκολ της Σάλκε, που ήταν και το νικητήριο, εστίασε στις δηλώσεις του ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του γερμανικού συγκροτήματος. «Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεχτήκαμε αμέσως το γκολ. Δεν αντιδράσαμε καθόλου και έτσι ήρθε η ήττα», είπε ο «μαέστρος» του Ολυμπιακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις