Στέφενς: «Ημασταν ήρεμοι και χωρίς άγχος»

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 00:51
UPD:00:51

Στην ηρεμία των ποδοσφαιριστών του και το «καθαρό μυαλό» τους, ακόμη κι όταν ισοφαρίστηκαν, απέδωσε τη νίκη της ομάδας του ο τεχνικός της Σάλκε, Χούουμπ Στέφενς.

A- A A+

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και το κάναμε. Παίξαμε ήρεμα, χωρίς άγχος. Προηγηθήκαμε και αντιδράσαμε και πάλι σωστά όταν ο Ολυμπιακός ισοφάρισε. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά ήμασταν άστοχοι, ενώ μας ακυρώθηκε και ένα γκολ. Το συμπέρασμα είναι ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Σαφώς και το 3-1 είναι καλύτερο από το 2-1, αφού είναι ένα σκορ που κάνει πιο "ξεκάθαρη" τη νίκη. Είναι το πρώτο παιχνίδι, συνεπώς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τον όμιλο, μετά το δικό μας διπλό αλλά και της Άρσεναλ. Η Άρσεναλ είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, ενώ εμείς ο Ολυμπιακός και η Μονπελιέ θα παλέψουμε για τη δεύτερη».

Ερωτηθείς για το πώς περίμενε τον Ολυμπιακό είπε ότι «περιμένω πάντα να παίζω απέναντι σε μια καλή ομάδα, μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Απλά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και όταν βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας είναι σημαντικό». Όσο για την αναμέτρηση που έπεται, εναντίον της Μπάγερν; «Θα προετοιμαστούμε κανονικά. Θα γυρίσουμε στην Γερμανία, θα ξεκουραστούμε, θα ηρεμήσουμε και μετά θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τον επόμενο αγώνα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις