Champions League: Απόψε το... δεύτερο «πιάτο»

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 12:52
UPD:13:02

Στον 5ο όμιλο, η Τσέλσι θα ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της απέναντι στη Γιουβέντους, την οποία θα υποδεχθεί στο Λονδίνο.

A- A A+

Στον 5ο όμιλο, η Τσέλσι θα ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της απέναντι στη Γιουβέντους, την οποία θα υποδεχθεί στο Λονδίνο. Από την πλευρά τους, οι «μπιανκονέρι» επιστρέφουν στους ομίλους μετά την περίοδο 2009-2010. Στο δεύτερο αγώνα, η Σαχτάρ θα φιλοξενήσει τη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, τη δανέζικη Νόρτζελαντ.

Στο πλαίσιο του 6ου ομίλου, η Μπάγερν Μονάχουν θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, σε μια επανάληψη του τελικού το 2001, όταν οι Βαυαροί είχαν κατακτήσει το τρόπαιο επικρατώντας στα πέναλτι με 5-4. Την ίδια ώρα, σε σαφώς ευκολότερη αποστολή η Λιλ θα υποδεχθεί τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία.

Για τον 7ο όμιλο, η Μπαρτσελόνα θα παίξει στο «Καμπ Νου» απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας του Ισπανού τεχνικού Ουνάι Έμερι, ενώ η Σέλτικ, με απόντα τον τραυματία Γιώργο Σαμαρά, θα είναι γηπεδούχος απέναντι στην Μπενφίκα. Για τον 8ο όμιλο, τέλος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τη Γαλατάσαραϊ, που επιστρέφει ύστερα από απουσία πέντε ετών, την ώρα που στην Πορτογαλία η Μπράγκα θα φιλοξενεί τη ρουμανική Κλουζ του Παντελή Καπετάνου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις