MotoGP: Βλέπει Ιαπωνία ο Στόνερ

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 15:04

A- A A+

Όπως ανακοίνωσε σε σελίδα της Repsol σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να δώσει το παρόν στην Ιαπωνία, 15ο γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP που θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου.

Ο Αυστραλός αναβάτης της Repsol Honda αναρρώνει μετά την επέμβαση που υπεβλήθη στον δεξί του αστράγαλο στις 31 Οκτωβρίου σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ. Η αποθεραπεία του εξελίσσεται θετικά και οι γιατροί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δείχνουν ευχαριστημένοι από την ανάρρωση του. Προς το παρόν ο Στόνερ απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού του στην Αυστραλία και αποφεύγει να επιβαρύνει το πόδι του έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμος όταν θα επιστρέψει.

«Εξετάστηκα από τον γιατρό την περασμένη Πέμπτη, ο οποίος φάνηκε ευχαριστημένος με την ανάρρωσή μου. Περισσότερα όμως θα ξέρουμε σε μία-δύο εβδομάδες, επομένως δεν υπάρχει μία επιβεβαιωμένη ημερομηνία επιστροφής, αλλά ελπίζω ότι θα είναι η Ιαπωνία», δήλωσε ο περυσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι παρακολούθησε από την τηλεόραση τον αγώνα στο Μιζάνο και αυτό ήταν για εκείνον πολύ παράξενο. Παράλληλα, δήλωσε τη συμπαράστασή του στον Ντάνι Πεντρόζα για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην Ιταλία ενώ τόνισε ότι αυτό που περιμένει προς το παρόν με ανυπομονησία είναι η επόμενη συνάντηση με τον γιατρό του.

Για την ιστορία ο Στόνερ είχε υποστεί ρήξη συνδέσμων στην Ιντιανάπολη μετά από άσχημη πτώση στις κατατακτήριες δοκιμές. Αν και τραυματίας συμμετείχε κανονικά στον αγώνα, αλλά στη συνέχεια αποφασίστηκε να μεταβεί στην Αυστραλία και να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά στο δεξί του αστράγαλο. Μετά την Τσεχία, η Repsol Honda ανακοίνωσε ότι για όσους αγώνες απουσιάσει από την ενεργό δράση, θα τον αντικαταστήσει ο Τζόναθαν Ρέι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις