Πεδίο για περαιτέρω βελτίωση των ελληνορωσικών σχέσεων βλέπει το ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση Γ. Μανιάτη - Ρώσου πρεσβευτή με επίκεντρο την οικονομία
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 17:09
UPD:17:19

Σημαντικό περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης των διμερών οικονομικών σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας διαφάνηκε, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ από τη σημερινή συνάντηση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος Γ. Μανιάτη με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Αθήνα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σημαντικό περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης των διμερών οικονομικών σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας διαφάνηκε, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, από τη σημερινή συνάντηση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος Γ. Μανιάτη με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Αθήνα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι δυνατότητες και προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας - Ρωσίας, προς αμοιβαίο όφελος, στους τομείς του τουρισμού, της αγροτικής ανάπτυξης, της ενέργειας και των μεταφορών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, η συζήτηση μεταξύ των κ.κ. Μανιάτη και Τσχικβισβίλι επεκτάθηκε σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην επικείμενη συνεδρίαση της κοινής Ελληνορωσικής Επιτροπής Συνεργασίας, που θα διεξαχθεί μέσα στον Οκτώβριο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή