Π. Καμμένος: Να εξαιρεθούν υγεία - παιδεία από τη «βάσανο της τρόικας»

Συνάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Δ.Σ. της ΔΟΕ
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 17:23
UPD:17:26

Την απαίτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην έχει η τρόικα λόγο σε ό,τι αφορά τις δαπάνες για την παιδεία και την υγεία εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντησή του με το Δ.Σ. της ΔΟΕ στη Βουλή.

A- A A+

Την απαίτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην έχει η τρόικα λόγο σε ό,τι αφορά τις δαπάνες για την παιδεία και την υγεία εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντησή του με το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στη Βουλή.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε επιπλέον να εξαιρεθούν οι σχολικές μονάδες από τον ειδικό φόρο πετρελαίου θέρμανσης, ενώ απέδωσε την τραγική, όπως τη χαρακτήρισε, κατάσταση των οικονομικών στα σχολεία σε «εντολές της τρόικας», που εφαρμόζονται πιστά από την κυβέρνηση.

Π. Καμμένος: Δεν μπορεί να κλείσουν τα σχολειά και τα νοσοκομεία της χώρας

Π. Καμμένος: Δεν μπορεί να κλείσουν τα σχολειά και τα νοσοκομεία της χώρας

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεσμεύθηκε επίσης να καταθέσει ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό για την μείωση του αριθμού των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο εξωτερικό.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΟΕ Κομνηνός Μαντάς έκανε λόγο για ανάγκη εθνικής πανστρατιάς προκειμένου να αποτραπεί «το έγκλημα της διάλυσης της δημόσιας και δωρεάν παιδείας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή