Αισιοδοξία στη Μάριμπορ εν όψει Παναθηναϊκού

Europa League
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 17:53
UPD:17:53

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σήμερα, ο προπονητής των πρωταθλητών Σλοβενίας, Ντάρκο Μίλανιτς, διευκρίνισε ότι «ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, «χτίζοντας» πάνω στην εμπειρία της περασμένης σεζόν. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να νικήσουμε».

A- A A+

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σήμερα, ο προπονητής των πρωταθλητών Σλοβενίας διευκρίνισε ότι «ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, "χτίζοντας" πάνω στην εμπειρία της περασμένης σεζόν. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να νικήσουμε» και συμπλήρωσε: «Σε όλα τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των περσινών, προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά, όπως κάναμε και απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ). Πλέον έχουμε αποκτήσει αρκετή πείρα και ξέρουμε πώς να συμπεριφερόμαστε σε τέτοιες συνθήκες. Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούμε έτοιμοι και πως θα εντοπίσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού».

Ο Μίλανιτς, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αργκους και τον ανέτοιμο Βίλερ, έπλεξε πάντως το εγκώμιο του Παναθηναϊκού: «Ξέρουμε πως έχουμε απέναντί μας έναν δυνατό αντίπαλο, μία ομάδα με υψηλή ποιότητα και, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο πρωτάθλημά της, διαθέτει παίκτες κλάσης και πολύ ταλέντο».

Παρών στο πάνελ από τους ποδοσφαιριστές της Μάριμπορ ήταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός Μάρκο Ταβάρες. «Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Στόχος μας είναι να κάνουμε κάποιες νίκες και να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς» είπε και συνέχισε: «Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι δύσκολος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και καλή ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις