Φερέιρα: «Αύριο θα είμαστε καλύτεροι»

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 20:22
UPD:20:26

«Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε τον αγώνα. Περιμένω να είμαστε σοβαροί και σταθεροί» δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ζεσουάλντο Φερέιρα εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Μάριμπορ.

A- A A+

«Ο τελευταίος μας αγώνας ήταν κακός. Μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν πρέπει να επιτρέπει στον εαυτό της τέτοιες εμφανίσεις. Όταν έχουμε έναν αγώνα που δεν είναι καλός πρέπει να τον αναλύουμε για να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε», ξεκίνησε τις δηλώσεις του επιστρέφοντας στο παιχνίδι της Κομοτηνής ο κ. Φερέιρα και συνέχισε με αναφορά στην επικείμενη αναμέτρηση με τους Σλοβένους: «Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε τον αγώνα. Περιμένω να είμαστε σοβαροί και σταθεροί. Χρειάζεται σιγουριά και πίστη σε αυτό που κάνουμε. Αναμένουμε παιχνίδι με δυσκολίες. Θα είναι τεστ για τις επιθετικές μας δυνατότητες. Πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε καλύτεροι».

Για την επιθετική «αφλογιστία» που εσχάτως εμφανίζει η ομάδα του, ο Ίβηρας τεχνικός τόνισε: «Στους τελευταίους αγώνες χάσαμε πολλά γκολ. Τιμωρούμασταν όταν ήμασταν αναποτελεσματικοί. Πέρυσι κερδίζαμε πολλές φορές χωρίς να είμαστε καλοί. Επίσης, κερδίζαμε σκοράροντας δύσκολα, αλλά αυτά συμβαίνουν. Το πιο δύσκολο που συμβαίνει ειναι να μπορούμε να τελειώνουμε τις φάσεις, αν θέλουμε να πάμε πιο ψηλά. Στην επίθεση είναι σημαντικό να υπάρχουν καλές ιδέες».

Όσο για την εντύπωση που έχει αποκομίσει από τη Μάριμπορ; «Είναι συνηθισμένη να συμμετέχει στην Ευρώπη. Μερικοί παίκτες της είναι πιο έμπειροι από δικούς μας παίκτες. Επίσης συνήθως κερδίζει το πρωτάθλημα Σλοβενίας. Η Μάριμπορ παίζει στην έδρα της και θα διεκδικήσει τη νίκη. Γνωρίζω τη Μάριμπορ και ξέρω ότι θα δώσει τη μάχη της».

Από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου παρέστη ο Κουΐνσι, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για μια νέα αρχή. «Σκοπός είναι να είμαστε συμπαγής ομάδα και να κάνουμε καλό παιχνίδι. Ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας θα αποτελέσει κίνητρο για να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη νίκη αύριο», δήλωσε ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός και συνέχισε: «Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε εκτός έδρας, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Όσο για τη δική του αγωνιστική κατάσταση; «Είναι αλήθεια ότι ήρθα αργότερα αλλά έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι και να προσπαθώ για το καλύτερο. Θα πάρει λίγο καιρό. Προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις