Ολυμπιακός: Χρόνο αλλά και νίκες ζητεί ο Ζαρντίμ

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 20:26
UPD:20:26

Πίστωση χρόνου, προκειμένου να αποκτήσει περισσότερη ομοιογένεια η ομάδα αλλά και νίκες, που θα συμβάλλουν στην ανάταση του ηθικού των νεαρών ποδοσφαιριστών της, ζήτησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

A- A A+

Ο Πορτογάλος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA, υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας με τη Σάλκε ανήκει ήδη στο παρελθόν και η ομάδα του πρέπει να κοιτάξει μπροστά. «Πρέπει να ανακάμψουμε μετά την απογοήτευση που είχαμε εξαιτίας της ήττας από τη Σάλκε, πρέπει να εξηγήσουμε στον εαυτό μας και να συνειδητοποιήσουμε πως είναι δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις (Τσάμπιονς Λιγκ και Σούπερ Λίγκα). Να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής και να το κερδίσουμε», τόνισε ο Ζαρντίμ και προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα εναντίον του Πανθρακικού: «Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Είναι φυσιολογικό να βλέπουμε αλλαγές και, σίγουρα, δεν θα είναι ολόιδια η ομάδα με αυτήν που έπαιξε με τη Σάλκε. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει ο Ολυμπιακός».

Στη συνέχεια ζήτησε πίστωση χρόνου, σε συνδυασμό όμως με επιτυχημένα αποτελέσματα: «Φυσικά και χρειαζόμαστε χρόνο, κυρίως όμως χρειαζόμαστε τις νίκες, γιατί η απόδοση των καινούριων παικτών θα βελτιωθεί με νίκες.». Όσο για το μήνυμα που θα επιθυμούσε να στείλει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού; «Έχουμε μία καινούρια ομάδα, η οποία χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου. Είχαμε κοντά μας τον κόσμο στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του. Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου χρειαζόμαστε την παρουσία του, γιατί η φετινή ομάδα είναι τελείως διαφορετική από την περσινή και χρειάζεται τη στήριξή του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις