Τον Φεβρουάριο ο διαγωνισμός σύνδεσης του λιμανιού Αλεξανδρούπολης με το δίκτυο του ΟΣΕ

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 13:22
UPD:14:06

ΕΤον Φεβρουάριο του 2013 θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός για την κατασκευή του έργου σύνδεσης του Λιμένος Αλεξανδρούπολης με το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ, όπως ανέφερε στη βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Στ. Καλογιάννης, διαβεβαιώνοντας ότι το έργο θα είναι έτοιμο σ' έναν χρόνο από τη δημοπράτησή του.

A- A A+

Τον Φεβρουάριο του 2013 θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός για την κατασκευή του έργου σύνδεσης του Λιμένος Αλεξανδρούπολης με το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ.

Τα παραπάνω ανέφερε μιλώντας το πρωί στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλογιάννης, διαβεβαιώνοντας ότι το έργο θα είναι έτοιμο σ' έναν χρόνο από τη δημοπράτησή του.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλή: Επίκαιρη Ερώτηση Μ. Ιατρίδη στον Στ. Καλογιάννη

πίκαιρη Ερώτηση Μ. Ιατρίδη στον Στ. Καλογιάννη

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τσαμπίκας Ιατρίδη, ο αναπληρωτής υπουργός την ενημέρωσε ότι η κατασκευή του έργου θα ενταχθεί για χρηματοδότηση στο ΠΕΠ Μακεδονίας-Θράκης καθώς, όπως είπε, αντιμετωπίζεται από το υπουργείο με κάθε σοβαρότητα, ώστε να υπάρξει το μέγιστο όφελος για το λιμάνι, για τον ΟΣΕ αλλά και για την οικονομία.

Στην ερώτησή της, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε τις καθυστερήσεις για «μια σύνδεση 300 μέτρων», που θα ενίσχυε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, τη διακίνηση εμπορευμάτων αλλά και τον ΟΣΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή