Ανεξάρτητοι Έλληνες: Η συγκυβέρνηση συνεχίζει να παίζει θέατρο

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 13:27
A- A A+

«Το σίριαλ με τις δήθεν επαπειλούμενες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων συνεχίζεται με πλήθος διαρροών από την Συγκυβέρνηση και με την διάδοση αντικρουόμενων πληροφοριών από συγκεκριμένα φερέφωνα» υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Όπως επισημαίνει, η υπεύθυνη του τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη «όλη τους η προσπάθεια εστιάζεται στο να πείσουν την κοινή γνώμη ότι κάνουν δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση με την Τρόικα για να μπορέσουν στη συνέχεια να πανηγυρίσουν την μεγάλη νίκη της Συγκυβέρνησης, η οποία με την σωτήρια παρέμβασή της θα έχει καταφέρει να αποτρέψειτις απολύσεις ».

Η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστηρίζει επίσης ότι η «Συγκυβέρνηση γνωρίζει εδώ και καιρό το περιεχόμενο της έκθεσης της Τρόικα», την οποία, όπως αναφέρει, αποκάλυψε η «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» στις 17-7-2012 με τίτλο «Τρόικα: Ναι σε λιγότερο δημόσιο χωρίς απολύσεις» και υπέρτιτλο «εφικτός ο στόχος περικοπής 140.000 θέσεων εργασίας στην τριετία».

«Παρ’ όλα αυτά η Συγκυβέρνηση συνεχίζει να παίζει θέατρο σκιαμαχώντας. Όλοι αυτοί οι θεατρινισμοί εντάσσονται σε ένα συντονισμένο σχέδιο παραπληροφόρησης και εκφοβισμού της Συγκυβέρνησης» η οποία όπως υπογραμμίζει «απειλεί με απολύσεις τους δημοσίους υπαλλήλους προκειμένου να μην εξεγερθούν κατά των νέων μειώσεων μισθών που πρόκειται να τους επιβάλει μαζί με την Τρόικα».

«Ο κ. Σαμαράς όσα γκολ και να βάλει σε άδειο τέρμα, ας γνωρίζει πως δεν μπορεί να μηδενίσει τα αυτογκόλ που έχει ήδη σημειώσει σε βάρος της Ελλάδας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή