Παναθηναϊκός: Ριζικές αλλαγές για να αντιμετωπιστεί η κρίση

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 19:57
UPD:22/09/2012 10:19

Σε αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα προσανατολίζεται η «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Στη φωτογραφία ο Γιάννης Αλαφούζος.

A- A A+

Μία εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να αντιμετωπίζουν με ήπιο τρόπο την ήττα από τον Πανθρακικό. Η νέα απογοητευτική εικόνα της ομάδας στη Σλοβενία και το «βαρύ» 3-0 από τη Μάριμπορ, άλλαξε τα δεδομένα και ανάγκασε την ομάδα που διοικεί τους «πράσινους» να μιλήσει για «βαθιά και χρόνια κρίση» και παράλληλα να μιλήσει για «βαθιές και ριζικές αλλαγές» που θα ακολουθήσουν.

Απ' ότι φαίνεται, μάλιστα, στο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» οι αλλαγές που έρχονται δεν θα αφορούν μόνο το διοικητικό κομμάτι, αλλά και το ποδοσφαιρικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός μας βιώνει μια βαθιά και χρόνια κρίση από την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε πιο δυνατοί. Η ομάδα θα γυρίσει γρήγορα στο δρόμο των επιτυχιών. Εμείς, οι εκπρόσωποι του μεγαλομετόχου, δηλαδή των οπαδών του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, είμαστε υποχρεωμένοι και αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε το επιχειρηματικό και ποδοσφαιρικό μέλλον του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν βαθιές και ριζικές διοικητικές τομές στην ομάδα και την ΠΑΕ γενικότερα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις