Σούπερ Λίγκα: Σε Λιβαδειά, Τρίπολη και Ξάνθη ανοίγει η αυλαία της 4ης ημέρας

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 11:33
UPD:11:33
A- A A+

Συγκεκριμένα, στα «Πηγάδια» η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (19:30), στην Τρίπολη ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Πλατανιά (17:15) και στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο (17:15). Η ακριτική ομάδα θα επιζητήσει τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο γήπεδό της, ο «Δικέφαλος του Βορρά» την πρώτη επιτυχία μακριά από την Τούμπα. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, ενώ ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί ακόμη να υπολογίζει στους Γκαρσία, Σαλπιγγίδη και Βιβιάν.

Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο Αστέρας θέλει να επιβεβαιώσει την περίοδο φόρμας που διανύει και να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις από τον απροσδόκητο τρόπο με τον οποίο έχασε τουλάχιστον ένα βαθμό στην Τούμπα, αλλά ο Πλατανιάς είναι αήττητος και «σκληρό καρύδι». Εκτός πλάνων του Σάκη Τσιώλη είναι ο τιμωρημένος Μπαρτολίνι, ενώ ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετέβη στην πελοποννησιακή πόλη με πλήρη αποστολή.

Την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να θέσει τέλος στο αήττητο και απόλυτο σερί των τριών νικών του Πανιωνίου, επιτυγχάνοντας την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, στον τρίτο (επί συνόλου τεσσάρων) αναμετρήσεων που θα έχει παίξει στην έδρα του. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις αλλά της λείπει το αποτέλεσμα. Σήμερα ο Λεβαδειακός θα ενισχυθεί με τον Μπρίτο (εκτός έμειναν Ακόστα και Γεωργίου), ενώ το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής, δεν έχει απουσίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις