Σούπερ Λίγκα: Αυτή την φορά έμπαιναν...

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 19:05
UPD:23/09/2012 16:13
A- A A+

Μία εβδομάδα μετά το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών με τη Βέροια (0-0), οι παίκτες του Λεβαδειακού ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικοί και εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Αυτή την φορά είχαν και την τύχη με το μέρος τους, καθώς ό,τι κι αν έκαναν στο ξεκίνημα του αγώνα τους έβγαινε.

Τρεις επιθέσεις στα πρώτα 17 λεπτά επιχείρησε η ομάδα του Γιώργου Παράσχου και πανηγύρισε ισάριθμες φορές. Στο 3΄ και 9΄ ο Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο τις ασίστ των Ναπολεόνι και Κόρμου, ενώ στο 17΄ ο Ζησόπουλος «σφράγισε» ουσιαστικά τη νίκη του Λεβαδειακού.

Μετά το 3-0, όπως γίνεται αντιληπτό, το ματς «άνοιξε» για τα καλά με τους «κυανέρυθρους» να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες για να μειώσουν και τον Λεβαδειακό να έχει δοκάρι με τον Ναπολεόνι για να μετατρέψει σε θρίαμβο το πρώτο εφετινό του «τρίποντο».

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου «πλήρωσε» την αδράνεια των αμυντικών της στο ξεκίνημα του ματς. Μπήκε νωθρά στο ματς και δέχτηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, μη μπορώντας στη συνέχεια να κάνει κάτι για να αναστρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Μοιραία γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα, από την οποία, όμως, μπορεί να μάθουν αρκετά πράγματα οι παίκτες της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις