Σούπερ Λίγκα: Πρώτη ήττα ο Πλατανιάς στην Τρίπολη

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 19:10
UPD:23/09/2012 16:15
A- A A+

Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη. Οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να πετύχουν δύο γκολ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, στο 43΄ με τον Ράγιος και στο 48΄ με τον Περόνε και να φτάσουν στο «τρίποντο» παρά τη μείωση του σκορ από πλευράς των Κρητικών με τον Ουντότζι στο 71΄.

Με την εμφάνισή του ο Αστέρας Τρίπολης επιβεβαίωσε γι΄ άλλη μια φορά ότι διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας και αν δεν ήταν ο διαιτητής Μήτσιος στην Τούμπα, σίγουρα δεν θα είχαν χάσει από τον ΠΑΟΚ.

Οι Κρητικοί από την πλευρά τους μπήκαν στο γήπεδο όπως ακριβώς και στα τρία προηγούμενα ματς. Στόχος τους ήταν τα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα κι από κει και πέρα με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά. Μπορεί αυτό να το κατάφεραν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (δεν δέχτηκαν γκολ), ωστόσο, δεν το επανέλαβαν και στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να φτάσουν σε πιο ευρεία νίκη, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου, που δεν απείλησε ιδιαίτερα πέρα από το γκολ που σημείωσε.

Το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Αστέρα έκαναν οι Καρντάσιο και Καστέλς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις