Παναθηναϊκός: «Βαριά» η ατμόσφαιρα στην Παιανία

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 10:37
UPD:11:01

Με την αγωνιστική εικόνα που εμφανίζει τον τελευταίο μήνα ο Παναθηναϊκός (τέσσερις συνεχείς αγώνες χωρίς νίκη) ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλος του είναι, στην καλύτερη περίπτωση, σκεπτικός.

A- A A+

Το χθεσινό 1-1 στη Λιβαδειά με αντίπαλο τον Ατρόμητο φέρνει το «τριφύλλι» ακόμη πιο μακριά από το στόχο του πρωταθλήματος, έστω και αν ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της διοργάνωσης. Με την αγωνιστική εικόνα που εμφανίζει τον τελευταίο μήνα ο Παναθηναϊκός (τέσσερις συνεχείς αγώνες χωρίς νίκη) ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλος του είναι, στην καλύτερη περίπτωση, σκεπτικός. Η κριτική που δέχονται τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι σκληρή, με τη διοίκηση να στηρίζει μεν τον Φερέιρα αλλά όχι εις το διηνεκές...

Χθες, στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ο Παναθηναϊκός επιζητούσε τη νίκη για να εξασφαλίσει ένα διάστημα «νηνεμίας». Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της εφετινής Σούπερ Λίγκας, όμως, οι τυπικά γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Παρ΄ όλα ταύτα κατόρθωσαν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι 1-0 με πέναλτι του Τοτσέ στο 43΄, από «ερασιτεχνικό» μαρκάρισμα του Γιαννούλη στον Φορναρόλι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της ομάδας, ήτοι η κακή ψυχολογία, εμφανίστηκε ολοκάθαρα στην επανάληψη, όταν ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε για να διατηρήσει το σκορ. Οι "πράσινοι" έπαιξαν αμυντικά και το πλήρωσαν στο 76΄, όταν από λάθος του Ζέκα ο Ιγκλέσιας ισοφάρισε σε 1-1 και άφησε το "τριφύλλι" στους 3 βαθμούς.

Ως εκ τούτου, το σημερινό διοικητικό συμβούλιο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα επιφέρει αλλαγές ως προς τη σύνθεσή του. Κατ΄ αρχάς ο εμπνευστής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Γιάννης Αλαφούζος, αναμένεται να αναλάβει την προεδρεία της ΠΑΕ, τουλάχιστον ως τις εκλογές της «Συμμαχίας» (Οκτώβριο), ενώ η διοίκηση θα στελεχωθεί με άτομα του περιβάλλοντός του. Συγκεκριμένα τη θέση του αντιπροέδρου θα αναλάβει ο Χρήστος Παναγόπουλος, αφού ο Δημήτρης Γόντικας ζήτησε άλλη θέση, ενώ σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ωρών υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επανακάμψει διοικητικά στην ΠΑΕ ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Άγγελος Φιλιππίδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις