Η Ε.Ε.Α. χορήγησε πιστοποιητικό σε ΟΦΗ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 19:34
UPD:19:34

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως και στην ΚΑΕ Πανελευσινιακός, στην οποία πάντως έδωσε προθεσμία τεσσάρων μηνών για να προσκομίσει το μετοχολόγιό της.

A- A A+

Επίσης, έδωσε άδεια στον Απόλλωνα Πατρών να ιδρύσει νέα ΚΑΕ, ενώ το θέμα του πιστοποιητικού θα εξεταστεί στην προσεχή συνεδρίαση της Ε.Ε.Α., που ορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου. Την ίδια ημέρα θα εξεταστεί και ο φάκελος της ΚΑΕ Καβάλα, που πρέπει να προσκομίσει φορολογική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή.

Ακόμη, η Ε.Ε.Α. χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στις ΠΑΕ (σε παρένθεση οι εκκρεμότητες κάθε μίας) ΟΦΗ (εγγυητική επιστολή), Πιερικός (εγγυητική επιστολή και φορολογική ενημερότητα), Νίκη Βόλου (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα), Καλλονή (εγγυητική επιστολή), Εργοτέλης (εγγυητική επιστολή, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα) και Πανσερραϊκός (φορολογική ενημερότητα). Οι εγγυητικές επιστολές θα πρέπει να προσκομιστούν έως την ερχόμενη Κυριακή (30 Σεπτεμβρίου), ενώ οι φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες σε διάστημα ενός μήνα από την έναρξη του οικείου πρωταθλήματος.

Επίσης, η Ε.Ε.Α. χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στις ΠΑΕ Λάρισα, Δόξα Δράμας (Β΄ Εθνική), Επισκοπή, Απόλλων Καλαμαριάς και ΤΑΠ Τηλυκράτης (Γ΄ Εθνική), καθώς και στα Τμήματα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών Λαμία, Παναθηναϊκός και Ηρακλής. Στον «Γηραιό», πάντως, δόθηκε προθεσμία ενός μηνός από την έναρξη του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1, για την προσκόμιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις