Παναθηναϊκός: Πρόεδρος της ΠΑΕ ο Γ. Αλαφούζος

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 20:00
UPD:20:52

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι από το απόγευμα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφασίστηκε (δια ψηφοφορίας) στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου.

A- A A+

Αντιπρόεδροι της «πράσινης» ΠΑΕ είναι οι Χρήστος Παναγόπουλος (αντικαθιστά τον Στράτο Σωπήλη), Λεωνίδας Πολέμης και Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ ειδικός σύμβουλος του κ. Αλαφούζου ορίστηκε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας. Ο Κώστας Ελευθεράκης συνεχίζει στη θέση του τεχνικού συμβούλου, ενώ ο Νίκος Μακρόπουλος θα είναι το 20ο μέλος του νέου σχήματος.

Στις πρώτες δηλώσεις ως πρόεδρος, ο κ. Αλαφούζος διαβεβαίωσε ότι αυτός και οι συνεργάτες του θα κάνουν τα πάντα για να ανακάμψει ο Παναθηναϊκός, ενώ διευκρίνισε ότι δεν έγινε καμία συζήτηση με τον Άγγελο Φιλιππίδη προκειμένου να αναλάβει θέση στην ΠΑΕ. «Πρώτος μας στόχος είναι να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές δυσκολίες. Κουβαλάμε ένα χρέος και ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος θα το έχουμε μειώσει» είπε και συνέχισε: «Νομίζω ότι δεν έχουμε καμία επιλογή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την ομάδα μας, τους παίκτες μας και να δώσουμε όλη την εμπιστοσύνη μας στον προπονητή. Να έρθει ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να μπορέσουν να αναπτύξουν τις ικανότητες τους».

Ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι παρέχει πλήρη στήριξη στον Ζεσουάλντο Φερέιρα: «Είναι ένας πολύ έντιμος και έμπειρος προπονητής. Πρέπει να θυμηθούμε την κατάσταση μας την Άνοιξη. Το είχε δηλώσει και ο ίδιος πως θέλει τρία χρόνια για να χτίσει μια μεγάλη ομάδα από την αρχή. Είναι προφανές πως η σημερινή ομάδα θα αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι θέμα συγκυρίας, είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι με τον κ. Φερέιρα. Πιστεύω πως θα μας βγάλει από την δύσκολη θέση που βρισκόμαστε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις