Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Τζιμπούρ για τον αγώνα με Ατρόμητο

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 14:14
UPD:15:24

Ο Αλγερινός πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας μέχρι τώρα συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο, και η συμμετοχή του στη δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου παραμένει αμφίβολη.

A- A A+

Ο Αλγερινός πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας μέχρι τώρα συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο, και η συμμετοχή του στη δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου παραμένει αμφίβολη. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων», που λαμβάνει υπόψη και τη συνάντηση που έπεται, εναντίον της Άρσεναλ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εν τω μεταξύ, σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Τοροσίδης, Αμπντούν, Φετφατζίδης και Φέισα. Η απουσία των δύο πρώτων είναι βέβαια δεδομένη, αλλά και για τους υπόλοιπους ο χρόνος πιέζει.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε δημοσίευμα για επεισόδιο του Κάρολ με τον Μανωλά. Κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν, μάλιστα, ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ανάληψης νομικής δράσης από τη διοίκηση και τους δύο ποδοσφαιριστές εναντίον των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων, τα οποία θεωρούν κακοπροαίρετα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις