Μπάσκετ: «Πέταξε» για Μόσχα ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 14:30
UPD:14:30

A- A A+

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν αύριο τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ την Κυριακή θα παίξουν με το νικητή της αναμέτρησης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι η απουσία του τραυματία Έισι Λο. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ παρέμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει θεραπευτική αγωγή και να είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ με αντίπαλο την ισπανική Κάχα Λαμποράλ (11/10).

«Πρόβα τζενεράλε» ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα σε Ευρωλίγκα και Α1 χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μαυροειδής το τουρνουά της ρωσικής πρωτεύουσας. «Έχουν φανεί οι αδυναμίες μας και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτές, για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Έχουμε δώσει πολλά και δυνατά φιλικά τις προηγούμενες ημέρες και τώρα πηγαίνουμε στη Μόσχα για ακόμη δύο σημαντικά ματς. Τα επίσημα ματς αρχίζουν σε λίγες ημέρες και αυτά τα δύο φιλικά στη Ρωσία μπορούν να χαρακτηριστούν και ως πρόβα τζενεράλε. Αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε βελτίωση στην άμυνα και να βγάλουμε στο παρκέ όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες».

Η επιστροφή του Ολυμπιακού από τη Μόσχα είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις