Μπάσκετ: Δυνατό τεστ με Μπάγερν Μονάχου ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 14:43

A- A A+

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα αντιμετωπίσει σήμερα το βράδυ την Μπαϊρόιτ, ενώ το πιο δυνατό τεστ είναι αναμφισβήτητα το αυριανό με τη Μπάγερν Μονάχου (18:00) στην "Αudi Dome". Η γερμανική ομάδα, μάλιστα, έχει από χθες νέο προπονητή, τον Πατρινό Γιάννη Χριστόπουλο.

Οι τραυματίες Χάρης Γιαννόπουλος και Ντέργουιν Κίτσεν παρέμειναν στην Αθήνα για να συνεχίσουν την θεραπευτική τους αγωγή.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε πριν την αναχώρηση της αποστολής: «Εχουμε δύο αγώνες να δώσουμε στην Γερμανία με κύριο παιχνίδι το αυριανό, απέναντι στην Μπάγερν. Είναι ένα τεστ για να δούμε κάποια πράγματα, να δούμε το κατά πόσο βελτιωθήκαμε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και μετά τις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα. Είναι οι τελευταίοι αγώνες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Έχουμε τις απώλειες των Κίτσεν και Γιαννόπουλου, αλλά τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό, θα μοιράσουμε το χρόνο. Θέλουμε να δούμε και κάποια καινούρια πράγματα και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εμάς. Είναι περισσότερο αγώνες για να δούμε κάποια πράγματα οι προπονητές και οι ίδιοι οι παίκτες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις