Παναθηναϊκός: Επίσκεψη...στήριξης οπαδών στην Παιανία

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 15:04
UPD:15:04
A- A A+

Μέσα σε πολύ ήρεμο κλίμα διεξήχθη η συνομιλία παικτών και οπαδών, με τους τελευταίους να τους δηλώνουν ξεκάθαρα πως θα στηρίξουν την ομάδα μέχρι τέλους, αρκεί να βλέπουν από τους ποδοσφαιριστές ότι τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Σε στηρίζουμε και πιστεύουμε ότι μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση», είπαν οι οπαδοί απευθυνόμενοι προς τον Πορτογάλο προπονητή και συνέχισαν: «Μην ακούς κανέναν και μην ασχολείσαι καθόλου με τι γράφουν και τι λένε οι δημοσιογράφοι. Κάνει ό,τι νομίζεις ότι χρειάζεται και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου».

Στη συνέχεια απευθύνθηκαν στους παίκτες: «Πρέπει να καταλάβετε γιατί δείχνετε ότι δεν το καταλαβαίνετε, ότι φοράτε τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Ματώστε τη και δώστε τα όλα στο γήπεδο. Αυτό ήρθαμε να σας πούμε. Δεν ήρθαμε να σας απειλήσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι εάν παίξετε για τη φανέλα, θα επιστρέψει η ομάδα στις νίκες. Η ομάδα έχει προβλήματα και κινδύνεψε να φτάσει μέχρι το Πρωτοδικείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς δεν πρέπει να είσαστε σωστοί στις υποχρεώσεις σας».

Από την πλευρά τους οι παίκτες δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αντιστραφεί το κακό κλίμα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ξέρουμε ότι σας έχουμε στεναχωρήσει και να ξέρετε ότι όλοι εδώ προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Θα κάνουμε το παν για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. Χρειάζεται να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Θέλουμε και τη δική σας βοήθεια, να μας στηρίξετε όσο μπορείτε», ήταν τα λόγια των αρχηγών.

-

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις