Χάντμπολ: Οριστική η αναβολή της πρεμιέρας, εκτός του αγώνα ΑΕΚ-ΧΑΝΘ

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 15:19
UPD:15:21
A- A A+

Η λύση που προσδοκούσε να βρεθεί η ομοσπονδία στο θέμα της αποχής των διαιτητών δεν ήρθε, οπότε η 1η αγωνιστική αναβάλλεται οριστικά.

Μόνο ένα από τα έξι ματς θα διεξαχθεί αύριο, αυτό μεταξύ της ΑΕΚ και της ΧΑΝΘ, μιας και υπάρχει συμφωνία για την τηλεοπτική του κάλυψη (OTE TV).

Στο συγκεκριμένο ματς θα σφυρίξουν οι Καραπάνος - Χρόνης που έχουν διαχωρίσει τη θέση τους απ' αυτή των συναδέλφων τους.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την αναβολή των 5 από τους 6 αγώνες (εκτός της αναμέτρησης ΑΕΚ- ΧΑΝΘ) της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, λόγω αποχής των διαιτητών. Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα λυπηρό στην δεδομένη χρονική στιγμή που υπάρχει θετική εξέλιξη στο θέμα της τηλεοπτικής προβολής του αθλήματος. Η ΟΧΕ κατανοεί πλήρως τα προβλήματα των διαιτητών και τα αιτήματα τους, τα οποία στην πλειοψηφία τους έχουν βάση και είναι δίκαια. Ωστόσο οι οφειλές προς τους διαιτητές (και στα σωματεία) προήλθαν καταρχήν από την ελλιπή καταβολή των χρημάτων του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του 2011 (μείον 450.000 ευρώ) και από την περαιτέρω μείωση (κατά 164.000 ευρώ) του προϋπολογισμού του 2012 από την Πολιτεία.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις