Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2002 07:01
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κεντρική και τη Βόρειο Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή ανοδο κυρίως στα δυτικά.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για την Αττική, που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να βρέξει, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα μικρής διάρκειας προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και πρόσκαιρα βόρειοι, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή