Σούπερ Λίγκα: Νίκησε ο Πανιώνιος, βυθίζεται η ΑΕΚ

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 19:10
UPD:21:44
A- A A+

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Καμπάνταης στο 16ο λεπτό. Η Ένωση είναι πλέον μόνη στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ ο Πανιώνιος πέτυχε την τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ σχετικά νωρίς, όταν σε αναταραχή που δημιουργήθηκε στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, η μπάλα κατέληξε στον Καμπάνταη, που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 στο 16΄. Ο σκόρερ, πάντως, δεν πανηγύρισε, αφού φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης την τριετία 2004-2007. Στο 33΄ ο Πανιώνιος απείλησε εκ νέου, όμως αυτή τη φορά η κεφαλιά του Αραβίδη πέρασε άουτ.

Παρά το «ανακάτεμα της τράπουλας» από τον Βαγγέλη Βλάχο (δύο αλλαγές στην έναρξη του β` ημιχρόνου), η εικόνα της ΑΕΚ δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα. Μάλιστα, ο Πανιώνιος βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 71΄, όταν ο Κολοβός με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ανάγκασε τον Αραμπατζή σε εντυπωσιακή απόκρουση. Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν σήμερα το καλύτερο ξεκίνημα που έχουν κάνει στο πρωτάθλημα της «μεγάλης» κατηγορίας, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1970-71. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φούντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις