Σούπερ Λίγκα: Νίκη-«ανάσα» για την Κέρκυρα

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 19:13
UPD:21:42
A- A A+

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο τρίλεπτο 29΄-32΄ (29΄ Αγρίτης, 32΄ Γιάντσης), ο ΟΦΗ μείωσε στο 57΄ με τον Σόουζα αλλά η άμυνα των γηπεδούχων άντεξε, παρά το ότι η Κέρκυρα αγωνίστηκε από το 76ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής (2η κίτρινη κάρτα) του Κοντοδήμου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, πίεσαν και προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ, που ήταν πάντως ευπρόσδεκτο κι ας... καθυστέρησε λίγο: στο 29ο λεπτό ο Αγρίτης «κρέμασε» τον Γουναρίδη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του και τρία λεπτά αργότερα ο Γιάντσης, που αντικατέστησε στο 26΄ τον τραυματία Μπάρκογλου, με δυνατό αριστερό σουτ διπλασίασε.

Στο 57ο λεπτό ο ΟΦΗ "ξαναμπήκε" στο παιχνίδι, όταν ο Σόουζα με γυριστή κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ενέτειναν την πίεσή τους για να ισοφαρίσουν, με την αποβολή στο 76΄ να αποτελεί σύμμαχο των προσπαθειών τους. Η άμυνα της Κέρκυρας όμως άντεξε, έστω και με τη βοήθεια της τύχης, αφού στο 89΄ ο Περογαμβράκης σέντραρε από αριστερά και ο Παπάζογλου με κεφαλιά σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει και να ισοφαρίσει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις