Σούπερ Λίγκα: Πέντε στα πέντε ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Ατρόμητο

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 21:19
UPD:30/09/2012 01:07
A- A A+

Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις έγινε στο Περιστέρι, χωρίς ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του και με πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια, όχι γιατί έπαιξε καλύτερα από τον Ατρόμητο, αλλά διότι κατάφερε να σκοράρει με το πρώτο γκολ του Ισπανού μέσου στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν κάτω του μετρίου, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να παίρνει το «τρίποντο» και να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα. Νίκη που σαφώς θα έχει αντίκτυπο στον ψυχολογικό τομέα για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της αναμέτρησης στο Εμιρέιτς με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τσάμπιονς λιγκ, την ερχόμενη Τετάρτη. Για να πάρει, βέβαια, αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, διότι εάν εμφανίσει δείγματα της σημερινής, τότε δεν έχει τύχη...

Ο Ατρόμητος προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχε καμία ουσιαστική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Κάρολ, είχε την κατοχή της μπάλας στην επανάληψη, αλλά επιθετικά δεν έδειξε απολύτως τίποτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις