ΑΕΚ: «Διαζύγιο» με Βλάχο, προς αποχώρηση και ο Μαύρος

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 23:14
UPD:30/09/2012 01:39
A- A A+

Η ήττα από τον Πανιώνιο, που έφερε την Ένωση στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από πέντε αγωνιστικές (χωρίς νίκη) ήταν το «κύκνειο άσμα» του Βαγγέλη Βλάχου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων».

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το ματς ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, εντούτοις, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, πλην του Θωμά Μαύρου, επιθυμούν την απομάκρυνσή του. Σήμερα το βράδυ, μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, φέρεται να ενημέρωσε τον έμπειρο προπονητή για την απόφαση των μελών, ενώ ειδοποιήθηκε να βρεθεί αύριο το πρωί στα Σπάτα για να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης της συνεργασίας τους.

Αντίθετος με την απομάκρυνση του Βλάχου είναι ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος παραδέχθηκε την πρόθεση των συνεργατών του να «τελειώσουν» τον προπονητή, ωστόσο, ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε μαζί τους ξεκαθάρισε πως δεν παίρνει αποφάσεις εν θερμώ και είναι αντίθετος με μία τέτοια κίνηση. Από το περιβάλλον του, μάλιστα, διέρρευσε πως δεν έχει σκοπό να παραμείνει άλλο στα διοικητικά της εταιρείας.

Στην Ένωση επιστρέφει ως γενικός αρχηγός ο Βασίλης Δημητριάδης, αντί του Χρήστου Κωστή που και αυτός θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ το βράδυ του Σαββάτου έγινε κρούση στον Άγγελο Αναστασιάδη για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Επίσης ως εναλλακτικές λύσεις εξετάζονται, ο Μάκης Χάβος, αλλά και το δίδυμο Λυμπερόπουλου-Δέλλα!

Νωρίτερα, περίπου 20 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο προπονητήριο των Σπάτων και μόλις έφτασαν οι παίκτες από τη Νέα Σμύρνη τους ζήτησαν να καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια, διότι κάποιοι δεν τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις