Σούπερ Λίγκα: Τέταρτο ματς χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012 20:05
UPD:01/10/2012 12:35

A- A A+

Το πρόβλημα στο γκολ ήταν και πάλι εμφανέστατο στους γηπεδούχους, που είχαν κάποιες καλές φάσεις για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η νέα μέτρια εμφάνιση της ομάδας του Ζεσουάλντο Φερέιρα, απογοήτευσε τους οπαδούς των «πρασίνων», που αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον τεχνικό του «τριφυλλιού» μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ράγιος και Περόνε (μία σε κάθε ημίχρονο) και έτσι όπως πήγε το ματς θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο, εάν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, πάντως, απέδειξε με την εμφάνισή της ότι δεν είναι τυχαία η εφετινή της πορεία (έχει μόλις μία ήττα σε 5 αγώνες).

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας επί του Λεβαδειακού, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να σκοράρουν. Σήμερα είχαν δοκάρι με τον Χριστοδουλόπουλο λίγο πριν το ημίωρο, δεν τους δόθηκε πέναλτι στο ξεκίνημα του ματς, σε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου από τον Φούλοπ, αλλά με τη συνολική τους εικόνα απέδειξαν γι' άλλη μια φορά ότι θέλουν, αλλά δεν μπορούν. Λείπουν οι μεγάλοι παίκτες από τον Παναθηναϊκό, κυρίως από τη μεσαία γραμμή, οπότε είναι πολύ δύσκολο να βγουν οι κατάλληλες πάσες προς τους επιθετικούς, όπου κι εκεί υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός έμεινε για ένα ακόμη ματς χωρίς νίκη και λέει «αντίο» στον τίτλο από την 5η κιόλας αγωνιστική.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις