Μουντιάλ 2014: Με Τζέκο, Ιμπίσεβιτς αλλά αμφίβολο τον Πιάνιτς η Βοσνία με Ελλάδα

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 17:37
UPD:17:37

Ο προπονητής της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Σάφετ Σούσιτς, ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή για τος προαναφερόμενους αγώνες, την οποία συνθέτουν 22 ποδοσφαιριστές (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο προπονητής της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Σάφετ Σούσιτς, ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή για τος προαναφερόμενους αγώνες, την οποία συνθέτουν 22 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών και ο κεντρικός αμυντικός Έρβιν Ζουκάνοβιτς, που δεν έχει κάνει ντεμπούτο στην εθνική Βοσνίας.

Ερωτηθείς για το αν ο Πιάνιτς, θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Ελλάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Σούσιτς δήλωσε: «Θα δούμε. Χρειάζομαι τον Μίραλεμ για τον αγώνα με τη Λιθουανία, στον οποίο πρέπει να νικήσουμε. Δεν νομίζω ότι θα ρισκάρω να τον χρησιμοποιήσω στο πρώτο παιχνίδι, μόνο και μόνο για να τον χάσουμε για τον δεύτερο, πιο σημαντικό, αγώνα με τους Λιθουανούς. Παρ΄όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ νίκη, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά, επειδή είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να παίξουμε με κυνηγούς όπως οι Εντίν Τζέκο και Βένταντ Ιμπίσεβιτς στην ομάδα μας. Δεν είμαστε αυτού του είδους η ομάδα, η οποία μπορεί να παίξει ένα παιχνίδι αναμονής, και να βασίσουμε τη στρατηγική μας στις γρήγορες αντεπιθέσεις».

Επίσης, ο Σούσιτς προειδοποίησε τον μέσο της Χοφενχάιμ, Σέτζαντ Σαλίχοβιτς, ότι πρέπει να συγκρατεί τα νεύρα του, προκειμένου να κρατήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, καθώς έχει αποβληθεί δύο φορές στην τρέχουσα περίοδο στην Μπουντεσλίγκα. «Θα του μιλήσω, επειδή όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες μπορούν να γίνουν επιθετικοί και θα ήταν καταστροφή αν κάποιος έπαιρνε κόκκινη κάρτα γι΄ αυτό» υπογράμμισε. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ασμίρ Μπέγκοβιτς, Ιμπραχίμ Σέχιτς, Ασμίρ Άβντουκιτς (τερματοφύλακες), Έρβιν Ζουκάνοβιτς, Εμίρ Σπάχιτς, Τόνι Σούνιτς, Μενσούρ Μούιτζα, Όγκνιεν Βράνιες (αμυντικοί), Μουχάμεντ Μπέσιτς, Σέναντ Λούλιτς, Μίραλεμ Πιάνιτς, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς, Σέτζαντ Σαλίχοβιτς, Άντναν Ζαχίροβιτς, Ιβάν Σέσαρ, Χάρις Μεντούνιανιν, Σένιαντ Ίμπριτσιτς, Μουάμερ Σβράκα (μέσοι), Βένταντ Ιμπίσεβιτς, Εντίν Τζέκο, Άβντια Βρσάγεβιτς, Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς (επιθετικοί).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις